Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"H. Hajati"'
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 4, Iss 3 (2012)
In this study the effect of diet dilution in 16-20 d of age and using a multi-enzyme (Endofeed-W) on performance, carcass characteristics and some blood parameters of broiler chickens (Cobb 500, commercial strain) was studied. This experiment was con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a43611951ab347ed85cb4e15d1f06bfd
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 4, Iss 3 (2012)
This experiment was conducted to evaluate the effect of different levels of crude protein and threonine on performance, carcass characteristics and immune system of broiler chickens during starter (7-24) and grower (25-42) periods. A total of 288 mal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de485db2cb474d88ace2bfded2f1cc8f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 22, Iss 1
ABSTRACT This study was conducted to investigate the effects of Arthrospira platensis (Spirulina platensis, SP) on feed intake, feed conversion ratio, egg weight, hen day egg production, intestinal microflora, heat stress biomarkers, and HSP70 gene e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f13c7c6d21394534a34a12a4f46da45f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2009:229-229
Today the use of enzymes is common in practical poultry nutrition. Enzyme supplementation usually result in numerous beneficial effects, such as increased utilization of nutrients (e.g. fat & protein), improved AME values, increased growth rate, impr