Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"H. H. Baek"'
Autor:
Keith R. Cadwallader, H. H. Baek
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 44:3262-3267
Crayfish-processing byproducts (CPBs) were hydrolyzed using alkaline protease Optimase APL-440 under optimum conditions. Volatile components of flavor concentrates prepared by atmospheric evaporation (100 °C) and vacuum evaporation (60 °C) were ana
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:525-530
Volatile compounds in snow crab cooker effluent (SCCE) and effluent concentrate (EC) were compared by simultaneous steam distillation-solvent extraction/gas chromatography/mass specirometry (SDE/GC/ MS). Volatile compounds (122) were detected in both
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Flavor and Lipid Chemistry of Seafoods ISBN: 9780841235267
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8930acc32811e0a04864005b41eddb9f
https://doi.org/10.1021/bk-1997-0674.ch012
https://doi.org/10.1021/bk-1997-0674.ch012
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841229228
Lipids in Food Flavors
Lipids in Food Flavors
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::78810b62427b627ee298637e8e888920
https://doi.org/10.1021/bk-1994-0558.ch013
https://doi.org/10.1021/bk-1994-0558.ch013
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.