Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"H. Gunnlaugsdóttir"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Lamminen, A. Halmemies-Beauchet-Filleau, A. Pétursdóttir, N. Qin, N. Desnica, H. Gunnlaugsdóttir, A. Honkanen, T. Kokkonen, S. Stergiadis, A. Vanhatalo
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:252-253
Autor:
S. Stergiadis, N. Qin, null G.Faludi, S. Beauclercq, J. Pitt, N. Desnica, A. Pétursdóttir, E.E. Newton, An. Angelidis, I. Givens, D.J. Humphries, H. Gunnlaugsdóttir, D.T Juniper
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:25-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Holm, Jouni T. Tuomisto, M.J. Tijhuis, B.C. White, Nikos Kalogeras, J.M. Luteijn, H. Gunnlaugsdóttir, O. Leino, Joost M.E. Pennings, S.H. Magnússon, Hans Verhagen, Ø. Ueland, M.V. Pohjola, Gaby Odekerken-Schröder
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology 50 (2012) 1
Food and Chemical Toxicology, 50(1), 56-66
Food and Chemical Toxicology, 50(1), 56-66
All market participants (e.g., investors, producers, consumers) accept a certain level of risk as necessary to achieve certain benefits. There are many types of risk including price, production, financial, institutional, and individual human risks. A
Autor:
Gaby Odekerken-Schröder, F. Holm, Margherita Paola Poto, Hans Verhagen, Nikos Kalogeras, S.H. Magnússon, M.J. Tijhuis, H. Gunnlaugsdóttir, Ø. Ueland, O. Leino, M.V. Pohjola, J.M. Luteijn, Jouni T. Tuomisto, B.C. White
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 50:77-93
An integrated benefit-risk analysis aims to give guidance in decision situations where benefits do not clearly prevail over risks, and explicit weighing of benefits and risks is thus indicated. The BEPRARIBEAN project aims to advance benefit-risk ana
Autor:
M.J. Tijhuis, M.V. Pohjola, F. Holm, Nikos Kalogeras, S.H. Magnússon, Ø. Ueland, G. Odekerken, J.M. Luteijn, H. van Loveren, O. Leino, Hans Verhagen, H. Gunnlaugsdóttir, Jouni T. Tuomisto, B.C. White
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 50(1), 33-39. Elsevier Science
Over the past years benefit-risk analysis (BRA) in relation to foods and food ingredients has gained much attention; in Europe and worldwide. BRA relating to food microbiology is however a relatively new field of research. Microbiological risk assess
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.V. Pohjola, H. Gunnlaugsdóttir, B.C. White, Nikos Kalogeras, F. Holm, G. Odekerken, S.H. Magnússon, Hans Verhagen, Jouni T. Tuomisto, Paul A. McCarron, O. Leino, Ø. Ueland, J.M. Luteijn, M.J. Tijhuis
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 50(1), 26-32. Elsevier Science
Benefit-risk assessment in medicine has been a valuable tool in the regulation of medicines since the 1960s. Benefit-risk assessment takes place in multiple stages during a medicine's life-cycle and can be conducted in a variety of ways, using method
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.