Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"H. Ghnimi"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 1 (2022)
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the oxidative stability of corn oil during heating was studied. Oxidation was followed by determining peroxide value (PV), p-anisidine value (p-AV), free fatty acid value (FFA), conjugated dienes (CD),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc16115829c04aae84dc56357ec1eb29
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 73 No. 1 (2022); e449
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 1 (2022); e449
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 1 (2022); e449
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the oxidative stability of corn oil during heating was studied. Oxidation was followed by determining peroxide value (PV), p-anisidine value (p-AV), free fatty acid value (FFA), conjugated dienes (CD),
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::32cb35bff3f4254ba127cba5f5029577
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1920
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1920
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.