Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"H. El-Etriby"'
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 20:107-115
Permeate was obtained by ultrafiltration of reconstituted skim milk (10% TS) and then concentrated by reverse osmosis and evaporation under vacuum to 27% TS. Orange juice was concentrated by vacuum evaporation to 18% TS and mixed with concentrated pe
Publikováno v:
Food Chemistry. 19:213-224
The Milkoscan 104 A/B was evaluated for the analysis of fat, protein, lactose and total solids in milk from individual cows, buffaloes, goats and sheep. Milk samples were analysed by the Milkoscan, as well as by a reference method, for each constitue
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 181:223-225
Concentrated permeate (27% TS) was prepared by ultrafltration of skim milk and concentrated by reverse osmosis and vacuum evaporation. The whole strawberry fruit was homogenized and added to concentrated permeate at the rate of 1:3 and left to settle
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.