Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"H. Eichhöfer"'
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Pektine als Emulgatoren – Gezielte Extraktion und Untersuchung von Struktur‐Eigenschafts‐Beziehungen
Autor:
Daniel Wefers, B. Bindereif, Heike P. Karbstein, M. Bunzel, H. Eichhöfer, Ulrike van der Schaaf
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 75
Autor:
Daniel Wefers, H. Eichhöfer, Ulrike van der Schaaf, B. Bindereif, M. Bunzel, Heike P. Karbstein
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 75
Autor:
M. Bunzel, Daniel Wefers, Ulrike van der Schaaf, Heike P. Karbstein, B. Bindereif, H. Eichhöfer
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 74
Arabinan side-chains strongly affect the emulsifying properties of acid-extracted sugar beet pectins
Autor:
B. Bindereif, U.S. van der Schaaf, H. Eichhöfer, Mirko Bunzel, Daniel Wefers, Heike P. Karbstein
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 121:106968
Pectins extracted from sugar beet pulp are promising additives for the food and beverage industry due to their good emulsifying properties. However, the relationship between molecular structure and emulsifying properties is still not fully understood
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2020 Supplement S2, Vol. 74, pS2-036-S2-036, 1p