Zobrazeno 1 - 10
of 486
pro vyhledávání: '"H. C. Choi"'
Autor:
K. N. Heo, E. C. Hong, C. D. Kim, H. K. Kim, M. J. Lee, H. J. Choo, H. C. Choi, M. M. H. Mushtaq, R. Parvin, J. H. Kim
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 382-390 (2015)
This work was conducted to investigate the performance and meat characteristics of commercial Korean native duck (KND). A total of 180 1-d-old ducklings of 2-way crossbreds from A and B lines (from National Institute of Animal Science) were used in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f54521b6b99147d994148a4ac1ba6aca
Autor:
H. J. Kwon, Y. K. Choo, Y. I. Choi, E. J. Kim, H. K. Kim, K. N. Heo, H. C. Choi, S. K. Lee, C. J. Kim, B. G. Kim, C. W. Kang, B. K. An
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 11, Pp 1638-1643 (2014)
This study was conducted to compare carcass characteristics and physico-chemical meat quality in two different genotype ducks raised under identical feeding and rearing conditions. A total of ninety 1-d-old Korean native ducks (KND, n = 45) and comme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff73be8b16944cb7834c24d95e372b8e
Autor:
M. M. H. Mushtaq, T. N. Pasha, M. Akram, T. Mushtaq, R. Parvin, H. C. Choi, J. Hwangbo, J. H. Kim
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 6, Pp 845-855 (2013)
Requirements of dietary chloride (dCl) and chloride salts were determined by using 4×2 factorial arrangement under four phase feeding program. Four levels (0.31, 0.45, 0.59 and 0.73%) and two sources (NH4Cl and CaCl2) of the dCl were allocated to 1,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6633394a49d04d32bc56be9c248cee93
Publikováno v:
International Journal of Photoenergy, Vol 5, Iss 2, Pp 45-49 (2003)
This study examined the photocatalytic degradation of common textile dye, reactive yellow 17 by photocatalysis over TiO2 (Degussa P25) photocatalyst coated on the glass plates (reactor) using cement as a binder. Sunlight was used as an energy source.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea35cf3ea3814416bf504d36ae2b8351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.