Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"H. Bulantová"'
Publikováno v:
Folia Microbiologica. 35:200-204
Enzyme synthesis of tryptophan from indole, pyruvate and ammonium salts was studied using Escherichia coli cells exhibiting a significant tryptophanase activity. In addition to the effect of cultivation medium composition and cultivation conditions,
Autor:
W. Janitz, M. Vierecklová, H. Valentová, H. Bulantová, Jan Pokorný, V. Chocholatá, J. Pánek, Jiří Davídek
Publikováno v:
Food / Nahrung. 34:159-169
The reaction of ethyl linoleate with collagen proceeded at 60 degrees C following the first order kinetics but during the hydroperoxide decomposition the rate constant of the first order decomposition was substantially lower than that of the second o
Publikováno v:
Food / Nahrung. 23:693-700
D-arabino-hexosulose, a product of oxidative degradation of hexoses, reacts with L-lysine forming light coloured intermediary products (premelanoidins) which are further converted into brown macromolecular pigments. The reaction of D-arabino-hexosulo
Publikováno v:
Food / Nahrung. 25:531-541
The solution of 2-furaldehyde and L-lysine was heated at pH = 5.6, and the brown reaction mixture was separated into chloroform-soluble and chloroform-insoluble fractions. The chloroform extract was subfractionated by subsequent extractions with wate
Publikováno v:
Food / Nahrung. 23:921-927
Various amino acids and their mixtures were heated both with D-arabino-hexosulose and with D-fructose to 100°C and to 130°C, respectively. The character of flavour was determined by the sensory profile analysis. Three main types of odour were prese
Publikováno v:
Die Nahrung. 18(8)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.