Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"H. Brzostowski"'
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The quality characteristics of meat from 50-day-old Pomeranian lambs (PP) and crossbreeds by Berrichon du Cher (PB) and Charolaise (PCH) rams were determined in the study. Samples of the quadriceps muscle of the tight (m. quadriceps femoris) were tak
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c37636c66cbeb1c3810dc783e71cde3c
https://www.arch-anim-breed.net/49/494/2006/
https://www.arch-anim-breed.net/49/494/2006/
Publikováno v:
Archives Animal Breeding. 53:578-588
Title of the paper: Slaughter value and meat quality of Skudde lambs The investigations were conducted on 100-day-old lambs of the Skudde breed and were aimed at determining the slaughter value of lambs and quality of their meat. The slaughter value
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Some quality traits of meat from purebred French Alpine kids and Boer crossbreeds aged 50 days were evaluated in the study. Samples of m. quadriceps femoris were taken to determine the chemical composition and physicochemical properties of meat as we
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 6:333-341
Publikováno v:
Polish journal of veterinary sciences. 5(2)
Investigations were carried out on 40 rams aged 50 days (n = 8), Kamieniecka (K), Pomorska (P) and Polish Blackheaded Mutton (PBM) breeds and their crossbreeds (K x PBM, P x PBM). Microscopic evaluation of the liver, kidneys, spleen and heart muscle
Publikováno v:
Archivum veterinarium Polonicum. 35(1-2)
Investigations were performed in 14 ewes of the Polish Merino race, undergoing the second reproductive cycle. Fundamental indices of the protein and energy metabolism, levels of Ca, P, Mg, Cu, Fe and beta-carotene as well as vitamins A, E and C in th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.