Zobrazeno 1 - 10
of 479
pro vyhledávání: '"H. Bozkurt"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 4, Pp e279-e279 (2018)
In this study, the effects of ohmic cooking alone and a consecutive application of ohmic and infrared cooking on lipid oxidation and polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) formation in beef was investigated. In consecutive cooking, samples were first
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11343ce887bd438990f3401af14ff2bf
Autor:
R. McConchie, T. Bell, J.P. Bowman, H. Bozkurt, M. Bradbury, D. Carter, R. Deaker, G.C. Fletcher, E. Frankish, S. Gupta, Y.-W. Lai, A. Nangul, K.-Y. Phan-Thien, T. Ross, J.G. Rothwell, H. Shang, D. Tran, E. White, F. van Ogtrop, A. Woolf, I.M. Zamora
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :307-312
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U. Ok, Hülya Ulusoy, Asiye Özdemir, H. Bozkurt Yavuz, S. Ozer Yaman, Süleyman Caner Karahan, Melda Kangalgil, Ahmet Oğuzhan Küçük
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 40:4569-4578
Intravenous lipid emulsions in parenteral nutrition may cause different metabolic responses and immune effects in critically ill patients with sepsis. The aim of this study is to investigate the effects of different lipid emulsions on changes in conc
Background: In this study, the purpose was to determine the anatomical localisations of the cervical oesophagus length, hiatal clamp, and oesophagogastric junction depending on age and gender in patients who undergo oesophagogasMaterials and methods:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83568daa72db4049846c1dc6e9aeb9ff
https://hdl.handle.net/11454/79033
https://hdl.handle.net/11454/79033
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. Çelebi Sezer, H. Bozkurt
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 48:1-8
In this study, effects of novel casing, antimicrobials (chitosan and AgZeo) incorporated into multilayer polyethylene casing, on chemical and microbial attributes of sucuks were followed through 3 days of fermentation and 12 days of storage after hea
Background: There is a paucity of data comparing 30-day morbidity and mortality of sleeve gastrectomy (SG), Roux-en-Y gastric bypass (RYGB), and one anastomosis gastric bypass (OAGB). This study aimed to compare the 30-day safety of SG, RYGB, and OAG
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::a906be1d6fa8569c29cca2b4bba174a5
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987332
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987332
Autor:
Sina Kefayati, Harun Karci, M. Zhaanbaev, Izzet Acar, Aibibula Paizila, Hatice Gözel, Nesibe Ebru Kafkas, Hayat Topçu, H. Bozkurt, Nergiz Çoban, M. Uzun, Salih Kafkas, Md.R. Islam
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :63-66
Pistachio production in Turkey has been increasing year by year. However, the main cultivars such as 'Uzun' and 'Kirmizi' have strong tendency to alternate bearing with small size nuts and low splitting rates. Therefore, we aimed to develop new pista