Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"H. Azza"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Phase Equilibria and Diffusion. 38:788-795
Thermodynamic optimization of the Ga–Li binary system was carried out using the CALculation of PHAse Diagrams (CALPHAD) method. Ga14Li3, Ga7Li2, Ga8Li3, Ga9Li5, and Ga4Li5 were treated as stoichiometric compounds, while a solution model was used to
Publikováno v:
The European Physical Journal Special Topics. 226:1143-1150
The Al-Ba system has been assessed by means of the CALculation of PHAse Diagram (CALPHAD) approach. Al4Ba, Al13Ba7, Al5Ba3 and Al5Ba4 have been treated as stoichiometric compounds while a solution model has been used for the description of the liquid
Autor:
H. Azzaoui, Yu. Dyba
Publikováno v:
Architectural Studies, Vol 8, Iss 1, Pp 7-14 (2022)
The study examines the state of the hotels in Morocco and covers the problem of preserving the national traditional style in the interior and exterior decoration of hotel buildings. The relevance of developing the basic principles of architectural an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e3e054f9534a2698352130434c0d8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 2180-2181 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18bafdd5f3b14994ab7f9a7ad53d8509
Autor:
S. El-Nagar, Shemeis A.R., G. Gouda, M. El-Garhi, M. Ebeid, H. Azzaz, R. Abdelgawad, Mona Zayed, N. El-Bordeny
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 27, Iss 1, Pp 339-345 (2019)
The aim of this study was to evaluate effect of different level of probiotic supplementation to ruminant rations, using in-vitro batch culture technique to determine degradation and fermentation parameters. In vitro experimental ration was formulated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93ea589bc04b482c81ade9d3bbc1b326
Autor:
A. Makled, M. Khorshed, G. Gouda, M. El-Garhi, H. Ebeid, H. Azzaz, R. Abdelgawad, Mona. Zayed, N. El-Bordeny
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 27, Iss 1, Pp 375-382 (2019)
The aim of this study was to in vitro evaluate encapsulated probiotic supplementation to ruminant rationson degradation and fermentation parameters. The ration consisted of 40% alfalfa hay and 60% concentrate feed mixture. Encapsulated and not encaps
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99bd6a0f373c48a8bc0bd3fc5b772d86