Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"H. Alqattan"'
Publikováno v:
Case Reports in Surgery, Vol 2018 (2018)
Gender affirmation surgeries in male-to-female patient transitioning include breast augmentation, genital construction, and facial feminization surgery (FFS). FFS improves mental health and quality of life in transgender patients. The nose and forehe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31a798a1da5c41c988bf9a32b72907b1
Autor:
Abdul Sattar Khan, Abdullah F Almulhim, Maram H Alqattan, Noura F Almakhaitah, Fai I Alomair, Abdullah A Alkhateeb
Publikováno v:
Cureus. 14(9)
Introduction Acne vulgaris is considered one of the most common dermatological issues that affect approximately 9.4% of the world's population, and the most affected group is adolescents. Acne can vary among adolescents and adults of different ethnic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Habib Y Aldabbab, Hussain A Al Ghadeer, Ashraf A Alnosair, Hussain A Al Jabran, Maram H Alqattan, Chadi M Abdulrahman, Mohammed R Alabbad
Publikováno v:
Cureus.
Publikováno v:
Frontiers in Optics + Laser Science 2022 (FIO, LS).
Here we demonstrate the optical switching with attosecond speed in a dielectric system. We will present the capability of modulating the reflectivity of the fused silica in the strong field following the optical driver field with sub-femtosecond cont
Autor:
Ahmed Bahieldin, Hanan H. Alqattan, Sameer Zimmo, Lojayn S. Tolbah, M. S. Al-Ghamdi, Rashad R. Al-Hindi, Raed S. Albiheyri, Sherif Edris, Aala A. Abulfaraj
Publikováno v:
Jundishapur Journal of Microbiology. 14
Background: Studying human skin-associated bacterial communities is crucial to understanding human diseases, disease progression, and their role in maintaining human health. Objectives: This study aimed to identify normal (healthy) skin microbiome si
Publikováno v:
Journal of the Association of Arab Universities for Basic and Applied Sciences. 24:101-106
Antioxidant is a molecule that inhibits the oxidation of other molecules caused by free radicals. Antioxidant activity of a dairy food is important both for the shelf life of the product as well as for protection from oxidative damage in the human bo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Issues in Mental Health Nursing. 23:75-86