Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"H. Albano"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 5, Iss 4, Pp 118-127 (2018)
Background: “Chouriço Vinha d’Alhos” is a traditional fermented dry meat sausage from North of Portugal. The aim of this work was to evaluate the effects of a fresh and a lyophilized bioprotective Lactobacillus plantarum ST153Ch culture, on an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/679c47c8077b44dfb50e4df763057798
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 5, Iss 2, Pp 41-48 (2018)
Background: Plant-derived Essential Oils (EOs) have shown remarkable antimicrobial activity against spoilage and pathogenic microorganisms isolated from food products. The objective of the current study was to determine in vitro antimicrobial effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/462cbcc382344986941a010b6763b3c9
Publikováno v:
Archivos argentinos de pediatria. 121(2)
Introduction. The degree of Dornic acidity (DA) is an indirect measure of milk contamination and quality. In freshly expressed milk, DA ranges between 1.0 and 4.0 (optimal). If DA is8.0 °D, it should be discarded. The correlation between DA in raw b
Publikováno v:
Revista SODEBRAS. 15:58-62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Susana C. Fonseca, Ricardo Pereira Pinto, Alcina M. M. B. Morais, Rita Pinheiro, M. Vaz Velho, Diana Brito Barros, Ariana Macieira, H. Albano, Paula Teixeira
Publikováno v:
New Biotechnology. 44:117-117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Case report of clinical salmonellosis by Salmonella Typhimurium that occurred in Portuguese children
Publikováno v:
Letters in applied microbiology. 53(3)
Aim of this study is to characterize clinical isolates of Salmonella Typhimurium that occurred in Portuguese children on the basis of their virulence and antimicrobial resistance profiles and pulsed-field gel electrophoresis typing and to analyse pos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.