Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"H. Ahokoski"'
Autor:
Sampo J. Lahtinen, Miguel Gueimonde, Jussi Nurmi, Seppo Salminen, Johanna P. Reinikainen, H. Ahokoski, Arthur C. Ouwehand
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
[Aims]To assess the stability of 16S rRNA of viable but nonculturable (VBNC) probiotics during storage when compared with different attributes of viability.
[Methods and Results] Levels of RNA of the probiotic strains Bifidobacterium longum 46,
[Methods and Results] Levels of RNA of the probiotic strains Bifidobacterium longum 46,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::78c19249d33f0f9442f60da77f3f55c5
http://hdl.handle.net/10261/7139
http://hdl.handle.net/10261/7139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khan, S.1, Din, A-Ud-Din1, Ali, G. M.2, Khan, S. I.2, Arif, I.2, Riaz, M. N.3, Ghazanfar, S.2 shakira_akmal@yahoo.com
Publikováno v:
JAPS: Journal of Animal & Plant Sciences. Dec2020, Vol. 30 Issue 6, p1357-1365. 9p. 4 Color Photographs, 8 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 13, p3509-3534, 26p
Autor:
Yeun, Youngran, Lee, Jaejin
Publikováno v:
Archives of Pharmacal Research; Jul2015, Vol. 38 Issue 7, p1345-1350, 6p
Through five editions, and since 1993, Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects has provided readers with information on how and why fermentation by lactic acid-producing bacteria improves the shelf life, palatability, and nutriti
While lactic acid-producing fermentation has long been used to improve the storability, palatability, and nutritive value of perishable foods, only recently have we begun to understand just why it works. Since the publication of the third edition of