Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"H. -O. Knöppler"'
Publikováno v:
DTW. Deutsche tierarztliche Wochenschrift. 107(11)
In a feeding trial the effect of heavy metals as lead, cadmium and zinc originating from colour paints was investigated. The study included 30 early pregnant heifers subdivided in five groups with six animals each with an average body weight of 419 k
Autor:
K. Ranfft, P. W. Kittner, A. W. El Bayä, Kl. Möhler, H. O. Günther, W. Bötticher, H. G. Maier, H. -O. Knöppler, L. Tóth, J. Weder, H. -D. Belitz, E. Latzko, W. Feldheim
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 165:99-102
Publikováno v:
Chemosphere. 17:1963-1970
Zusammenfassung Fettproben von 556 uber sechs Jahre alten Kuhen aus ganz Bayern wurden auf die PCB-Komponenten Nr. 28, 52, 101, 138, 153 und 180 untersucht. Die arithmetischen Mittelwerte der Gehalte von Nr. 28, 138 und 153 betrugen 2,39 – 2,72 μg
Autor:
F. Kiermeier, I. K. S. Stachowski, W. Hohlfeld, E. Schwerdtfeger, F. Radler, K. -E. Quentin, E. Lück, H. -O. Knöppler, M. Nagy, K. Herrmann, K. Millies, J. Baumgart
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 150:158-164
Autor:
H O, Knöppler
Publikováno v:
Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 157(5)
The arsenic content of 3651 swine-, 180 lamb livers, 420 egg samples and poultry livers from 175 poultry farms were determined colorimetrically. The analysed samples were all derived from bavarian farms. According to the proposed legal standards (3),
Autor:
P, Dorn, H O, Knöppler
Publikováno v:
Berliner und Munchener tierarztliche Wochenschrift. 90(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C Creaser, R Purchase
This book contains contributions based on the proceedings of two symposia on food contamination held in London in April 1989 and May 1990, both of which were organised jointly by the Environment, Food Chemistry and Toxicology Groups of the Royal Soci
Autor:
0 Food Research Institute,
This work covers the latest developments in food safety and foodborne illness, organizing information to provide easy access to hundreds of topics, both general and specific. Comprehensive summaries of the most important advances in food science, com