Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"H.‐H. Gehrke"'
Publikováno v:
Food Biotechnology. 6:35-49
The influence of the cooling rate on the survival of microorganisms (Lactobacillus plantarum, Escherichia coli, Candida boidinii) during freeze drying was studied. It was found that the optimal cooling rate depends mainly on cell properties (size, me
Autor:
E. Berghofer, I. Schwaiger‐Nemirova, W. Conrad, H. Bettmann, M. Meie, S. Becker, J. Dorfer, H. Blenke, Hanïfe Büyükgüngör, Arif Çağlar, G. Eberhard, P. Czermak, F.J. Schmitz, A. Stecher, J. Tretzel, M. Eckert, G. Baumann, K. Gierschner, H.‐H. Gehrke, R. Krützfeldt, W.‐D. Deckwer, O. Grujic, S. Popov, M. Skrinjar, S. Gacesa, F.A.M. Klaver, F. Kingma, A. Bomberg, P. Krömer, U. M. Kulozik, H. G. Kessler, I. Marc, J.M. Engasser, T S Matuszek, I.O. Moraes, D.M.F. Capalbo, R.O. Moraes, D. Pejin, R. Razmovski, BA Prasetyo, HW van Verseveld, R. G. Protheroe, G. M. Hall, Th Rau, Th. Senn, H.J. Pieper, R. Razmovskl, H. Reng, T. Hinkerohe, M. Schröder, W. Krischke, M. Wanner, W. Trösch, H. Chmiel, O. Jung, Ign. Suharto, Akrom Hasani, M. Kismurtono, H.B. Winzeler
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:273-287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seiter J; Laboratory for Electron Microscopy (LEM), Karlsruhe Institute of Technology (KIT), Karlsruhe, Germany., Müller E; Laboratory for Electron Microscopy (LEM), Karlsruhe Institute of Technology (KIT), Karlsruhe, Germany., Blank H; Laboratory for Electron Microscopy (LEM), Karlsruhe Institute of Technology (KIT), Karlsruhe, Germany., Gehrke H; Department of Food Chemistry and Toxicology, University of Vienna, Vienna, Austria., Marko D; Department of Food Chemistry and Toxicology, University of Vienna, Vienna, Austria., Gerthsen D; Laboratory for Electron Microscopy (LEM), Karlsruhe Institute of Technology (KIT), Karlsruhe, Germany.
Publikováno v:
Journal of microscopy [J Microsc] 2014 May; Vol. 254 (2), pp. 75-83. Date of Electronic Publication: 2014 Mar 20.
Autor:
Gehrke H
Publikováno v:
Zentralblatt fur Arbeitsmedizin, Arbeitsschutz und Prophylaxe [Zentralbl Arbeitsmed Arbeitsschutz Prophyl] 1977 Jan; Vol. 27 (1), pp. 7-10.