Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"H-C. Langowski"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 38, Iss 8, Pp 1279-1283 (2005)
Little is known about the barrier properties of polymer films during high pressure processing of prepackaged foods. In order to learn more about this, we examined the influence of high hydrostatic pressure on the permeation of raspberry ketone (disso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/742c456fb79d49b2919922253e1e4c71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sixteenth European Photovoltaic Solar Energy Conference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::79877a641a4a2b54c25783b1daa3eea7
https://doi.org/10.4324/9781315074405-4
https://doi.org/10.4324/9781315074405-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aseptic packaging is a state-of-the-art technology for production of high-quality liquid food products with extended shelf life, ensuring the standards of food safety. It does not only include the packaging itself, but is a complete process, ranging
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c632e9dd5011afd6b27973f3bc8e49cc
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-378612-8.00274-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-378612-8.00274-2