Zobrazeno 1 - 10
of 3 978
pro vyhledávání: '"H Seki"'
Autor:
F. Fujisawa, H. Seki
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 3, Pp 268-276 (2024)
In the past few years, lifestyle-related diseases have been increasing, and meat intake has been linked to this increase. Therefore, in recent years, there have been attempts to use soybeans as a substitute for meat. Soybeans exhibit antioxidant and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b06b137d04240e1b67fd8b96d503cb2
Publikováno v:
Journal of Orthopaedic Surgery, Vol 17 (2009)
Purpose. To compare the prevalence of deep vein thrombosis (DVT), pulmonary thromboembolism (PTE), and bleeding complications in patients receiving heparin or danaproid after hemiarthroplasty or osteosynthesis for hip fractures. Methods. 37 men and 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c057f1d29d7a4f99bcb1dc80ffe63486
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Seki, R. Sugimoto
Publikováno v:
Food Research. 6:303-308
Butter is an emulsion of water in oil containing approximately 25% unsaturated fat. It is used in various types of cooking because of its delectable flavour. However, oxygen absorption by the unsaturated fatty acids alters its quality. Therefore, oxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.