Zobrazeno 1 - 10
of 22 591
pro vyhledávání: '"H Seki"'
Autor:
F. Fujisawa, H. Seki
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 3, Pp 268-276 (2024)
In the past few years, lifestyle-related diseases have been increasing, and meat intake has been linked to this increase. Therefore, in recent years, there have been attempts to use soybeans as a substitute for meat. Soybeans exhibit antioxidant and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b06b137d04240e1b67fd8b96d503cb2
Autor:
H. Seki
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 3, Pp 166-176 (2024)
Background: Implementing Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) management across the supply chain is promoted globally to ensure the safety of marine food products due to their rapid quality deterioration. However, many seafood retail st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3961ef803b9d405cb17372cf9ed14cbf
Autor:
一橋大学一橋学会
Publikováno v:
一橋論叢. 118(2):408-420
論文タイプ||彙報
(社会学部号 = Social Sciences)
(社会学部号 = Social Sciences)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brock, Thomas D.
Publikováno v:
Limnology and Oceanography, 1983 Sep 01. 28(5), 1041-1041.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2836386