Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"H Samimi"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 6, Iss 2, Pp 451-462 (2016)
Introduction Drying is one of the most common methods for storing food and agricultural products. During drying process, free water that causes the growth of microorganisms and spoilage of products is removed from the product. There are several metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f4c6e4154ce4a3ca83193be2a269f22
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 3, Iss 2, Pp 123-132 (2013)
Kurdistan Rasa grape is one of the delicious and sweet fruits with black color. It contains vitamins E, C and some protectors such as antioxidants. In order to design equipments and facilities for drying, preservation and processing of Rasa grape, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee9b75387ea94580a4c845bc314474b5
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 14, Iss 2, Pp 177-195 (2024)
IntroductionWith increasing the world's population, the demand for supply water resources is also increasing. Nevertheless, climate change has severely impacted the accessibility of fresh water resources. Consequently, researchers have been focusing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f0ddc658aa94060b68eb619aca46d4f
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering, Vol 62, Iss 1, Pp 15-23 (2016)
Mathematical modelling and effective moisture diffusivity of tomato (Lycopersicon esculentum) was studied during hot air solar drying. An experimental solar dryer with a swivel collector was used for experiments. The collector followed the solar radi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/709353f924d744c1835545c72761c7e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.