Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"H RYMBAI"'
Autor:
H D TALANG, A K JHA, M B DEVI, G T MAWLONG, KAMNI P BIAM, J MAWLEIN, H RYMBAI, V K VERMA, B LYNGDOH, S HAZARIKA
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 94, Iss 11 (2024)
A study was carried out during 2022 and 2023 at ICAR-Research Complex for North-Eastern Hill Region, Umiam, Meghalaya to evaluate the yield, biochemical and antioxidant properties of 49 accessions of sweet potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.] in mid hi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5d37a65ea71498e889baad6d548ad2c
Autor:
H D TALANG, ANJANI KUMAR JHA, H RYMBAI, T ANGAMI, M B DEVI, G T MAWLONG, VANLALRUATI, KAMNI P BIAM
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 94, Iss 7 (2024)
A study was carried out during 2022–23 at ICAR-Research Complex for North-Eastern Hills Region, Umiam, Meghalaya to find out the performance of Khasi mandarin (Citrus reticulata Blanco) on different rootstocks. The experiment was laid out in a rand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/119e38ed4b8842c897bae84cebca7602
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 7 (2021)
Ginger (Zingiber officinale Rosc.), an important medicinal and aromatic rhizomatous spice crop has potential for improving the livelihood of hill farmers. A participatory field study was conducted in 35 farmers' field of Mawthei village (25°44’18.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ad270963c9641d9b918964d316ee2c6
Publikováno v:
Journal of Crop and Weed. 19:186-190
Autor:
H. RYMBAI, T. RAMESH, S. PATRA, M.B. DEVI, VANLALRUATI ., H.D. TALANG, J. MAWLEIN, V.K. VERMA, S. HAZARIKA
Publikováno v:
Journal of Crop and Weed. 19:244-251
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 86, Iss 7 (2016)
Fruit maturity and associated changes in terms of physicochemical and sensorial qualities of Khasi mandarin (Citrus reticulat Blanco) grown at different altitudes, viz. 500-600 m, 700-800 m, 900-1 000 m and 1 300-1 400 m were studied under humid trop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d7c69ca72c04862a4b72429138da9bf