Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"H Mehli"'
Autor:
I. G. Travnikova, V. N. Shutov, A.N Bazjukin, H Mehli, Per Strand, Lavrans Skuterud, Mikhail Balonov, G.Ja Bruk
Publikováno v:
Journal of environmental radioactivity. 77(1)
Two field expeditions in 1996 studied 137 Cs intake patterns and its content in the bodies of adult residents from the village Kozhany in the Bryansk region, Russia, located on the shore of a drainless peat lake in an area subjected to significant ra
Autor:
Lavrans Skuterud, S Lepicard, N Goncharova, N. Semiochkina, A. G. Gillett, Nicholas A. Beresford, Catherine L. Barnett, L Perepeliantnikova, B. Prister, Mikhail Balonov, Brenda J. Howard, Simon M. Wright, A. Ratnikov, H Mehli, A. Arkhipov, I. G. Travnikova, Gabriele Voigt
Publikováno v:
Journal of environmental radioactivity. 56(1-2)
Countermeasures have been effectively employed within intensive agricultural systems in areas of the Former Soviet Union (FSU) affected by the Chernobyl accident. However, ingestion doses continue to be elevated in some areas as a result of few foods
Publikováno v:
Health physics. 79(6)
The reindeer-herding Southern Saamis, from Central Norway, were the population group exposed to the highest levels of radioactivity in Norway, following the Chernobyl accident. Radiocesium whole-body contents and dietary habits have been investigated
Autor:
H Mehli, Lavrans Skuterud
Publikováno v:
The Science of the total environment. 224(1-3)
Results from 11 years of live monitoring of sheep from a grazing area in Norway formed the basis for a study of the importance of ingested fungal fruit bodies in determining radiocaesium activity concentrations in sheep grazing freely on mountain pas
Autor:
Nicholas A. Beresford, H Mehli, Lavrans Skuterud, A. G. Gillett, N. Semiochkina, I. G. Travnikova, Catherine L. Barnett, Gabriele Voigt, A. Ratnikov, Brenda J. Howard
Publikováno v:
Contaminated Forests ISBN: 9780792357391
Since the Chernobyl accident it has been recognised that agriculturally produced foods are not the only important food types which contribute to the radiation dose received by man. The transfer of radiocaesium to ‘wild food’ products (e.g. edible
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::675209a67261741de9031ecef3170fa7
https://doi.org/10.1007/978-94-011-4694-4_38
https://doi.org/10.1007/978-94-011-4694-4_38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.