Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"H Kone"'
Autor:
AA Diakite, Z Sountoura, A Poudiougo, Y Cissoko, Bsi Drame, M Doumbere, H Kone, A.T. Sidibé, Yacouba Lazare Diallo, JF Schved, A. S. Traore
Publikováno v:
The Journal of Haemophilia Practice. 7:45-52
Introduction Around 90% of all undiagnosed people with haemophilia (PWH) live in developing countries. In Mali, in sub-Saharan Africa, nearly 90% of potential PWH are not identified. We initiated a two-year study involving an integrated programme of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
BIRD: BCAM's Institutional Repository Data
instname
BIRD: BCAM's Institutional Repository Data
In this work we present a multilayer approach to the solution of non-stationary 3D Navier–Stokes equations. We use piecewise smooth weak solutions. We approximate the velocity by a piecewise constant (in z) horizontal velocity and a linear (in z) v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::86db8bfb029e13959bc65148fb95ae81
https://doi.org/10.1007/s10915-013-9802-0
https://doi.org/10.1007/s10915-013-9802-0
Autor:
Oumou H. Kone, Mamounata Diao, Romaric G. Bayili, Fatoumata Abdoul-Latif, Imaël Henri Nestor Bassolé, Mamoudou H. Dicko
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 62 (2011); 13543-13547
Levels of total phenolic compounds (TPC), proanthocyanidins (PAs) and antioxidant activities among sixteen fruits and vegetables commonly consumed in Burkina Faso were determined. Levels of TPC ranged from 0.21 to 3.33 mg of gallic acid equivalent pe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.