Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"H Kolangi Miandare"'
Publikováno v:
Environmental Resources Research, Vol 4, Iss 1, Pp 45-55 (2016)
Grey Mullet (Mugil cephalus) is an important food fish species in the, Mugilidae which is able to adapt in a wide range of salinities and temperatures and is suitable for introduction of the species to freshwater, brackish, and brine waters for aquac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a564c33659b34adeae849b9884710583
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 25, Iss 1, Pp 1-9 (2016)
Sillaginids are one of the important fishes in coastal waters of Persian Gulf, whose larvae of different species are morphologically very similar to each other and identification of them to species level is very difficult. In this study a total of 41
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45807d49294845d6b52fede7dc651413
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 24, Iss 3, Pp 179-189 (2015)
This study was aimed to examine the impact of different levels of dietary nucleotides (Vannagen) on serum biochemical and blood parameters of Persian sturgeon (Acipenser persicus). Fish (42.37± 2.12 g and 23.67± 0.61 cm) were divided into four tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2878dbee6a5f41bd9f3510fd0fdab7d3
Autor:
R. Faizbakhsh, Joe M. Regenstein, Seyed Vali Hosseini, H. Kolangi Miandare, Mohammad Harsij, Soheil Sobhanardakani
Publikováno v:
Iranian Journal of Science and Technology, Transactions A: Science. 41:139-144
In this study, anodic stripping voltammetry was used to assess the contents of Cd, Cu, Mn and Zn in caviar of Acipenser persicus caught from Southern Caspian Sea sampling site. The range (μg g−1) of metals in caviar samples was: 0.025–0.069 for
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 22:1134-1142
The aim of this study was to investigate the effects of dietary fermentable fibre (Vitacel®) on haemato-immunological and serum biochemical parameters, intestinal histomorphology, growth performance and proximate body composition of rainbow trout (O
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.