Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"H Hamedi"'
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 16, Iss 64, Pp 147-161 (2017)
Background: Agriculture products, especially medical plants after harvest should be processed by different processes such as removal of foreign bodies, washing and cleaning, drying, packaging and so forth. One of main postharvest stages of medical pl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da850f828407406c86337556e38479eb
Autor:
A Abbasifar, A Akhondzadeh Basti, G Karim, A Misaghi, S Bokaee, H Gandomi, A Jebeli J, H Hamedi, AA Sari
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 7, Iss 25, Pp 105-115 (2008)
Background: Thyme (Zataria multiflora Boiss.) is one of the Iranian traditional spice and it has antimicrobial effect on the pathogenic bacteria which are agents for some current food borne intoxications. Objective: Evaluation of antimicrobial effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a123e112d774925933c79182469f042
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 11, Iss 5, Pp 1255-1265 (2018)
We propose a novel method for producing unequal sized droplets using a titled slat in the center of a T-junctions. In the available methods for generating unequal-sized droplets such as T-junction with valve and T-junction with a heater, the minimum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f26943db37a47fe8eff1568af1c6f33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 10, Iss 3 (39) پاییز, Pp 41-56 (2020)
Food labelling plays a major role in the marketing and identification of products. Given the different physical conditions of each person, the nutritional needs of individuals will also be different. In this context, manufacturers must ensure the int
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Communications in Nonlinear Science and Numerical Simulation August 2009 14(8):3327-3338