Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"H Buchtova"'
Autor:
F.A.A. Abdullah, H. Buchtova
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 61, Iss 11, Pp 643-651 (2016)
The aim of the present study was to investigate qualitative and quantitative properties of wings, offal (liver, heart and gizzard) and necks of chickens from organic and conventional production systems, currently available on the market for Czech con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b896fa8369ac4fc29bc84b694997a3bf
Publikováno v:
British Poultry Science. 59:506-513
1. The aim of this study was to assess the incidence of pathogens and the development of spoilage microflora in organic chicken meat originating from a small poultry slaughterhouse and stored for 14 days at 2°C aerobically (control) or in one of two
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.