Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"H Anusha Chauhan"'
Autor:
M.R. Vishnuraj, J. Renuka, N. Aravind Kumar, G. Ajay, H. Anusha Chauhan, S. Vaithiyanathan, S.B. Barbuddhe
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100309- (2023)
Authenticity in meat and meat products is of paramount importance in preventing adulteration and ensuring food safety. Since morphologically indistinct samples like sheep and goat meat requires accurate and sensitive differentiation, we developed and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51be327d052c485299cbeb9dfaf28876
Autor:
M. R. Vishnuraj, G. Ajay, N. Aravind Kumar, J. Renuka, Niveditha Pollumahanti, H. Anusha Chauhan, S. Vaithiyanathan, Deepak B. Rawool, S. B. Barbuddhe
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:1541-1550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K Pavithra, H Anusha Chauhan, Ashok Kumar Tiwari, K Sireesha, Pisupati S.R Sweeya, D. Anand Kumar, V Lavanya, Amtul Zehra
Publikováno v:
Pharmacognosy Magazine
Objective: Hyperglycemia induced generation of free radicals and consequent development of oxidative stress by polyol pathway is one of the crucial mechanisms stirring up development of diabetic complications. We evaluated influence of ten vegetables
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tiwari, Ashok K.1 tiwari@iict.res.in, Anand Kumar, D.1, Sweeya, Pisupati S. R.1, Anusha Chauhan, H.1, Lavanya, V.1, Sireesha, K.1, Pavithra, K.1, Zehra, Amtul1
Publikováno v:
Pharmacognosy Magazine. Apr-Jun2014 Supplement 2, Vol. 10 Issue 38/S2, pS383-S391. 9p.
Publikováno v:
Food Weekly News; 4/27/2023, p27-27, 1p