Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Hřivna Luděk"'
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 655-99 (2024)
In this study, the effect of nitrogen doses (52, 80, 110, 140 kg/ha N) and the application of biostimulant preparations containing Ascophyllum nodosum L. algae extract were assessed. During the years 2018–2019, the influence of the preparations on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbef69d05a8849d39affa5acf4e56e84
Autor:
Kumbár, Vojtěch, Trnka, Jan, Kouřilová, Veronika, Dufková, Renáta, Votava, Jiří, Čupera, Jiří, Nedomová, Šárka, Hřivna, Luděk, Buchar, Jaroslav
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2024 374
Autor:
Kumbár, Vojtěch, Trnka, Jan, Kouřilová, Veronika, Dufková, Renáta, Votava, Jiří, Nedomová, Šárka, Hřivna, Luděk, Polcar, Adam, Buchar, Jaroslav
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2023 346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hřivna, Luděk1 (AUTHOR) hrivna@mendelu.cz, Machálková, Lenka1 (AUTHOR), Burešová, Iva2 (AUTHOR), Nedomová, Šárka1 (AUTHOR), Gregor, Tomáš1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2021, Vol. 9 Issue 9, p4863-4873. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 111-114.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002653
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.