Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Hülya İlyasoğlu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hulya Cakmak, Hulya Ilyasoglu-Buyukkestelli, Ece Sogut, V. Hazal Ozyurt, Cansu Ekin Gumus-Bonacina, Sebnem Simsek
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 3, Iss , Pp 100131- (2023)
Plant mucilages have been used for many applications as stabilizers, emulsifiers, thickening or gelling agents, viscosity modifiers, encapsulating agents and food packaging materials (stand-alone films, coatings). In these studies, it has been report
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69afa4f3e2b14ca5a235b1d86b12774e
Autor:
Hülya İlyasoğlu1, Nehir El, Sedef1 sedef.el@ege.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2010, Vol. 35 Issue 2, p143-150. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hülya İlyasoğlu, Sedef Nehir El
Publikováno v:
Gıda, Vol 35, Iss 2, Pp 143-150 (2015)
Nanoteknoloji, 100 nm’den daha küçük biyolojik ve biyolojik olmayan yapıların karakterizasyonu, yapımı ve işlenmesi üzerinde yoğunlaşmış bir teknolojidir. Nanoteknolojinin gıda endüstrisindeki uygulama alanlarından biri gıdaların
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::92ea2dcbb13280d7853b4b7651e1ab5b
https://hdl.handle.net/11454/64782
https://hdl.handle.net/11454/64782