Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Húngaro, Humberto Moreira"'
Autor:
Cancella, Marissa Justi, Cerqueira, Ana Flávia Lawall Werneck, Teodoro, Larissa da Costa, Pereira, Juliano Rocha, Ludwig, Zélia Maria da Costa, Anjos, Virgílio de Carvalho, Denadai, Ângelo Márcio Leite, Húngaro, Humberto Moreira, Rodarte, Mirian Pereira
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology February 2024 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meurer, Igor Rosa, Lange, Carla Christine, Hungaro, Humberto Moreira, Valenzuela Bell, Maria José, de Carvalho dos Anjos, Virgilio, Antonio de Sá Silva, Cleuber, Aparecida de Oliveira Pinto, Miriam
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 June 2017 153:483-490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Madureira, Priscila Márcia de Castro, Húngaro, Humberto Moreira, Vilela, Fernanda Maria Pinto, Perrone, Italo Tuler
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 10; e408111028819
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 10; e408111028819
Research, Society and Development; v. 11 n. 10; e408111028819
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 10; e408111028819
Research, Society and Development; v. 11 n. 10; e408111028819
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Cheese and dulce de leche are products prone to microbial contamination, deterioration generates undesirable sensory aspects making the product unacceptable for consumption. Consequently, product waste and economic loss occur, in addition to causing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d0f44dcd7ede50a1a9e447166b3417f1
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/28819
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/28819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.