Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Hölz, Kathrin"'
Autor:
Walker, Joel M., Mennella, Ilario, Ferracane, Rosalia, Tagliamonte, Silvia, Holik, Ann-Katrin, Hölz, Kathrin, Somoza, Mark M., Somoza, Veronika, Fogliano, Vincenzo, Vitaglione, Paola
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods September 2020 72
Autor:
Hölz, Kathrin1 (AUTHOR), Pavlic, Angelina1 (AUTHOR), Lietard, Jory1 (AUTHOR) jory.lietard@univie.ac.at, Somoza, Mark M.1,2 (AUTHOR) mark.somoza@univie.ac.at
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/28/2019, Vol. 9 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
Nature Communications
Nature Communications
The versatile and tunable self-assembly properties of nucleic acids and engineered nucleic acid constructs make them invaluable in constructing microscale and nanoscale devices, structures and circuits. Increasing the complexity, functionality and ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nature Communications; 6/30/2022, Vol. 13 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sack, Matej1, Hölz, Kathrin1, Holik, Ann-Katrin2, Kretschy, Nicole1, Somoza, Veronika2,3, Stengele, Klaus-Peter4, Somoza, Mark M.1 mark.somoza@univie.ac.at
Publikováno v:
Journal of Nanobiotechnology. 3/2/2016, Vol. 14, p1-13. 13p.
Advanced glycation end products (AGEs) are frequently encountered in a western diet, in addition to their formation in vivo. N-Epsilon-carboxymethyllysine (CML), one of the chemically diverse compounds formed in the reaction between reducing carbohyd
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::f3429ea396b72b82736eb557cb4fc663
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/670399
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/670399