Zobrazeno 1 - 10
of 472
pro vyhledávání: '"Högger, P."'
Autor:
Jasmin Bayer, Petra Högger
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
The French maritime pine bark extract Pycnogenol® is a proprietary product from Pinus pinaster Aiton. It complies with the quality specifications in the United States Pharmacopeia monograph “Pine extract” in the section of dietary supplements. P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0315a3cc2fd3436baf29252da75fb4df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, H.L., Wang, M.L., Yi, L.Z., Högger, P., Arroo, R., Bajpai, V.K., Prieto, M.A., Chen, X.J., Simal-Gandara, J., Cao, H.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2022 378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
eFood, Vol 3, Iss 3, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Quercetin is evidently unstable in Dulbecco's modified Eagle's medium (DMEM) at 37°C. However, the underlying mechanism of this instability is not clear yet. The stability and new degradation products of quercetin in DMEM at 37°C were inve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff9d8c17224d46c8906ed5bcc642195a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stoyan Dirimanov, Petra Högger
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 1, Iss 4, Pp 484-492 (2020)
Abstract Polyphenols are plant‐derived natural compounds, which are attributed to various beneficial effects on human health. Therefore, they are extensively investigated in different experimental setups. These compounds exhibit favorable antidiabe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6f1fe9e0bf545d190a8485f7814f06e
Autor:
Hui Cao, Lunzhao Yi, Jiayi Zhong, Petra Högger, Mingfu Wang, Miguel‐Angel Prieto, Jesus Simal‐Gandara, Jianbo Xiao
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 1, Iss 3, Pp 243-252 (2020)
Abstract Myricetin, with its pyrogallol B‐ring, is evidently instable in DMEM (Dulbecco's modified Eagle's) medium at 37°C. However, the underlying mechanism of this instability is not clear yet. Herein, the reaction products of myricetin in DMEM
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d9746a455aa44988f102e27220b1684
Autor:
Chao Zhao, Guopeng Lin, Desheng Wu, Dan Liu, Lijun You, Petra Högger, Jesus Simal‐Gandara, Mingfu Wang, José Galberto Martins da Costa, Yoshinori Marunaka, Maria Daglia, Haroon Khan, Rosanna Filosa, Shaoyun Wang, Jianbo Xiao
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 1, Iss 1, Pp 83-101 (2020)
Abstract Treatment for tumors depends on host immune system. The antitumor and immunoregulatory activities of Ulva lactuca polysaccharide (ULP) were evaluated in H22 tumor‐bearing mice and cyclophosphamide‐induced immunosuppressed mice, respectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c5b11e3334642988ef7ab5eaac699fb