Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Hérault, Josiane"'
Autor:
Murison, Victor, Hérault, Josiane, Guinio, Sabrina, Côme, Martine, Loiseau, Céline, Kwasiborski, Anthony, Marchand, Justine, Ulmann, Lionel
Publikováno v:
In Algal Research August 2024 82
Autor:
Kaur, Simrat, Hérault, Josiane, Caruso, Aurore, Pencréac'h, Gaëlle, Come, Martine, Gauvry, Laurent, Claverol, Stéphane, Loiseau, Céline
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports September 2021 15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coustets, Mathilde, Joubert-Durigneux, Vanessa, Hérault, Josiane, Schoefs, Benoît, Blanckaert, Vincent, Garnier, Jean-Pierre, Teissié, Justin
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry June 2015 103:74-81
Autor:
Mnasri Taha, Hérault Josiane, Gauvry Laurent, Loiseau Céline, Poisson Laurent, Ergan Françoise, Pencréac'h Gaëlle
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 4, p D405 (2017)
Lysophospholipids, such as lysophosphatidic acid or lysophosphatidylcholine, are important bioactive lipids, involved in various normal and pathological cellular processes. They also have industrial and pharmaceutical uses such as emulsifiers or comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9995de04922646f88e680813fa127baa
Autor:
Hubert Florence, Poisson Laurent, Loiseau Céline, Gauvry Laurent, Pencréac'h Gaëlle, Hérault Josiane, Ergan Françoise
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 4, p D407 (2017)
Marine microalgae are now well-known for their ability to produce omega-3 long chain polyunsaturated fatty acids (PUFAs) such as docosahexaenoic acid (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA). Among these microalgae, Isochrysis galbana has received incre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/405a2f274bbd4a9b83282d355b28265d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.