Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Hélard, Cantin"'
Autor:
Peltier, Caroline, Visalli, Michel, Labouré, Hélène, Hélard, Cantin, Andriot, Isabelle, Cordelle, Sylvie, Le Quéré, Jean‐Luc, Schlich, Pascal
Publikováno v:
Journal of Chemometrics; May2024, Vol. 38 Issue 5, p1-18, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le Quéré, Jean-Luc, Hélard, Cantin, Labouré, Hélène, Andriot, Isabelle, Cordelle, Sylvie, Schlich, Pascal
Publikováno v:
ACS spring meeting
ACS spring meeting, The American Chemical Society, Apr 2021, Virtual, United States
ACS spring meeting, The American Chemical Society, Apr 2021, Virtual, United States
International audience; Perception of flavor is a dynamic process during which the concentration of aroma molecules at the olfactory epithelium varies with time as they are released progressively from the food in the mouth during consumption. However
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9b6dae2a694dc52cbaff17f8d29ad4f1
https://hal.inrae.fr/hal-03256391
https://hal.inrae.fr/hal-03256391