Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Häge D."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02021 (2019)
Two commercial yeast strains with reduced alcohol production in comparison with a commercial yeast strain with common alcohol yield were assed for their suitability in sparkling wine production according to the traditional bottle fermentation. The di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be1468f9f0c34fb8aac2c2c4c4f0ba57
Publikováno v:
Brewing Science; Jan/Feb2024, Vol. 77 Issue 1/2, p1-9, 9p
Autor:
Häge, D., Reichenbacher, M., Bernhard, M., Schneider, K., Krause, B., Zarnkow, M., Lindemann, B.
Publikováno v:
Brewing Science; Sep/Oct2023, Vol. 76 Issue 9/10, p97-106, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.