Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"HÄGELE, G.H."'
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov1990, Vol. 55 Issue 6, p1528-1530, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Mar/Apr2012, Vol. 95 Issue 2, p494-499. 6p.
Autor:
Dirong, Goh1 (AUTHOR) dwrong753@gmail.com, Nematbakhsh, Sara2 (AUTHOR) saranematbakhsh@gmail.com, Selamat, Jinap2,3 (AUTHOR) jinap@upm.edu.my, Chong, Pei Pei4 (AUTHOR) peipei.chong@taylors.edu.my, Idris, Lokman Hakim5 (AUTHOR) hakim_idris@upm.edu.my, Nordin, Noordiana2 (AUTHOR) noordiana@upm.edu.my, Fatchiyah, Fatchiyah6 (AUTHOR) fatchiya@ub.ac.id, Abdull Razis, Ahmad Faizal1,2,3 (AUTHOR) madfaizal@upm.edu.my
Publikováno v:
Molecules. Nov2021, Vol. 26 Issue 21, p6502. 1p.
Autor:
Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
We cannot control how every chef, packer, and food handler might safeguard or compromise the purity of our food, but thanks to the tools developed through physics and nanotech and the scientific rigor of modern chemistry, food industry and government
An essential part of diverse marine ecosystems, seafood organisms are especially vulnerable to changes in their natural habitats that affect their reproductive abilities, growth rate, and mutual inter- and intra-species interactions. Environmental Ef
Autor:
Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
Muscle foods include a wide range of processed meats and poultry, and therefore represent an important percentage of total worldwide food consumption. The sheer volume of products and the variety of processes available makes analyzing them problemati