Zobrazeno 1 - 10
of 689
pro vyhledávání: '"H, Kuipers"'
Autor:
L.E. Nooijen, L.C. Franken, M.T. de Boer, S. Buttner, S. van Dieren, B. Groot Koerkamp, F.J.H. Hoogwater, G. Kazemier, H.J. Klümpen, H. Kuipers, P.B. Olthof, R.J. Swijnenburg, J. Verheij, B.M. Zonderhuis, T.M. van Gulik, J.I. Erdmann
Publikováno v:
European Journal of Surgical Oncology, 48(12), 2424-2431. ELSEVIER SCI LTD
European journal of surgical oncology, 48(12), 2424-2431. W.B. Saunders Ltd
European Journal of Surgical Oncology, 48(12), 2424-2431. W.B. Saunders Ltd
European Journal of Surgical Oncology, 48(12), 2424-2431. W.B. Saunders
Nooijen, L E, Franken, L C, de Boer, M T, Buttner, S, van Dieren, S, Koerkamp, B G, Hoogwater, F J H, Kazemier, G, Klümpen, H J, Kuipers, H, Olthof, P B, Swijnenburg, R J, Verheij, J, Zonderhuis, B M, van Gulik, T M & Erdmann, J I 2022, ' Value of routine intraoperative frozen sections of proximal bile duct margins in perihilar cholangiocarcinoma, a retrospective multicenter and matched case-control study ', European Journal of Surgical Oncology, vol. 48, no. 12, pp. 2424-2431 . https://doi.org/10.1016/j.ejso.2022.06.011
European journal of surgical oncology, 48(12), 2424-2431. W.B. Saunders Ltd
European Journal of Surgical Oncology, 48(12), 2424-2431. W.B. Saunders Ltd
European Journal of Surgical Oncology, 48(12), 2424-2431. W.B. Saunders
Nooijen, L E, Franken, L C, de Boer, M T, Buttner, S, van Dieren, S, Koerkamp, B G, Hoogwater, F J H, Kazemier, G, Klümpen, H J, Kuipers, H, Olthof, P B, Swijnenburg, R J, Verheij, J, Zonderhuis, B M, van Gulik, T M & Erdmann, J I 2022, ' Value of routine intraoperative frozen sections of proximal bile duct margins in perihilar cholangiocarcinoma, a retrospective multicenter and matched case-control study ', European Journal of Surgical Oncology, vol. 48, no. 12, pp. 2424-2431 . https://doi.org/10.1016/j.ejso.2022.06.011
Background: Currently, the potential benefits of additional resection after positive proximal intraoperative frozen sections (IFS) in perihilar cholangiocarcinoma (pCCA) on residual disease and oncological outcome remain uncertain. Therefore, the aim
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Bottacini, Margriet H. C. Schoterman, Valentina Ambrogi, Bas J. H. Kuipers, Linqiu Cao, Douwe van Sinderen
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition.
Galacto-oligosaccharides (GOS) are non-digestible oligosaccharides characterized by a mix of structures that vary in their degree of polymerization (DP) and glycosidic linkage between the galactose moieties or between galactose and glucose. They have