Zobrazeno 1 - 10
of 630
pro vyhledávání: '"H, Hokkanen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heyde, Sophia1 (AUTHOR) sophia.heyde@tum.de, Osmani, Vanesa1 (AUTHOR), Schauberger, Gunther1 (AUTHOR), Cooney, Claire1 (AUTHOR), Klug, Stefanie J.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Women's Health. 9/27/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-25. 25p.
Publikováno v:
ChemInform. 23
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scandinavian journal of public health. 27(1)
Diastrophic dysplasia (DD), a congenital skeletal dysplasia, is characterized by short, disproportionate stature, multiple severe spinal and joint deformities, and normal mental status. The health-related quality of life (HRQOL) of patients with DD w
Publikováno v:
Spinal cord. 36(3)
Health-related quality of life (HRQL) was evaluated in three subgroups of spinal cord injury (SCI) patients: (1) persons who had sustained a pediatric SCI (mean time from injury 20 years, age at injury 11.3 years, n = 36), (2) newly injured patients
Autor:
Markku Vanhanen, O. Tupasela, Timo Tuomi, M Leisola, H Hokkanen, Henrik Nordman, Peter C. Holmberg, A Tuomainen
OBJECTIVES: To assess the exposure to enzymes and prevalence of enzyme sensitisation in the baking industry. METHODS: A cross sectional study was conducted in four bakeries, one flour mill, and one crispbread factory. Sensitisation to enzymes, flours
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0f4249edb37ebb0a719c9d93ddbdb4e9
https://europepmc.org/articles/PMC1128573/
https://europepmc.org/articles/PMC1128573/