Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"H, Hafsteinsson"'
Publikováno v:
Journal of Applied Bacteriology. 81:95-103
A total of 128 Strains of moderately halophilic bacteria were isolated from wet, dry and desalted bachalao (salted codfish) as well as from fresh cod and curing salt. The viable count of these bacteria in fully cured wet and dry bachalao ranged from
Autor:
M Gudmundsson, H Hafsteinsson
Publikováno v:
Safety and Quality Issues in Fish Processing ISBN: 9780849315404
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3f3592715e6e68270c94c2dc3c60e9e7
https://doi.org/10.1201/9781439823170.ch16
https://doi.org/10.1201/9781439823170.ch16
Autor:
H Hafsteinsson, M Gudmundsson
Publikováno v:
Minimal Processing Technologies in the Food Industry ISBN: 9780849314544
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ca02dd2afdeed61135e1e8e724176c58
https://doi.org/10.1201/9781439823132.ch10
https://doi.org/10.1201/9781439823132.ch10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H, Hafsteinsson, S S, Rizvi
Publikováno v:
Scanning electron microscopy. (Pt 3)
The acoustic microscopy is based on totally different physical concepts than both the optical and electron microscopes. Therefore, the information obtained with an acoustic microscope is significantly different from those obtainable by the other two.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.