Zobrazeno 1 - 10
of 619
pro vyhledávání: '"H, Breiteneder"'
Autor:
S, Kabasser, C, Radauer, E, Eber, M E, Haber, K, Hieden, P, Zieglmayer, L E, Kost, S B, Sindher, S, Chinthrajah, S, Geiselhart, K, Hoffmann-Sommergruber, K C, Nadeau, H, Breiteneder, M, Bublin
Publikováno v:
Journal of Investigational Allergology and Clinical Immunology. 34
Background: Cashew nuts often cause strong allergic reactions, even exceeding those of peanuts. Ana o 1 (vicilin), Ana o 2 (legumin) and Ana o 3 (2S albumin) are major cashew allergens. Co-sensitization to all three non-homologous cashew nut allergen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Breiteneder
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 62:274-275
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Breiteneder
Publikováno v:
Allergologie ISBN: 9783642372025
Die scheinbar grose Anzahl von Allergenen lasst sich mittels struktureller Kriterien in ein gut uberschaubares System einordnen. Die wichtigsten Allergene pflanzlichen und tierischen Ursprungs konnen so 8 Proteinsuperfamilien zugeordnet werden. Diese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e55479d627f77376313c617991d4d44f
https://doi.org/10.1007/978-3-642-37203-2_17
https://doi.org/10.1007/978-3-642-37203-2_17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Breiteneder
Publikováno v:
Allergologie. 32:375-382
Proteins can be grouped into families and superfamilies based on their evolutionary relatedness. This relatedness manifests through the similarities of protein sequences (Pfam database) and structures (SCOP database). The AllFam database classifies a