Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gy. Bázár"'
Autor:
Gy. Bázár, Z. Princz, Gabriella Jekkel, L. Locsmándi, Gabriella Andrássy-Baka, Gy. Kövér, Zs. Szendrő, R. Romvári
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 13, Iss 1, Pp 155-158 (2007)
The goal of this study was to develop calibration equations to predict the chemical composition of raw, homogenized rabbit meat by means of near infrared spectroscopy (NIRS). 44 Pannon White rabbits were housed in groups in three different pen types
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d304819266642cb94f0b31f8bc8471a
Autor:
András Specziár, Gy. Bázár, Hedvig Fébel, Tamás Müller, Cs. Hancz, András Szabó, Dániel Varga, Béla Urbányi
Publikováno v:
Acta Biologica Hungarica. 64:34-44
Fatty acid (FA) composition of the fillet and the intestinal content of dwarf common carp (Cyprinus carpio carpio) living in Lake Hévíz was determined in wintertime collected samples and results were compared to widespread literature data on carp.
Autor:
István Nagy, Gy. Bázár, Zs. Matics, András Szabó, Zs. Szendrő, E. Biró-Németh, Róbert Romvári, István Radnai, L. Locsmándi, Z. Princz
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
ResearcherID
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
ResearcherID
[EN] The aim of the experiment was to examine the effect of group size and stocking density on productive, carcass and meat quality traits. The trial was conducted using 230 Pannon white rabbits weaned at 5 weeks and reared until the age of 11 weeks.
Autor:
Gy. Bázár, Róbert Romvári, O. Pocze, E. Kovács, Zs Taraszenkó, András Szabó, G. Jekkel, Zoltán Süto, J. Ujvari, Gábor Milisits, L. Locsmándi
Publikováno v:
British poultry science. 51(2)
1. Using the so-called TOBEC (Total Body Electrical Conductivity) method, which allows the determination of egg composition in vivo, correlations between egg composition, hatchability and hatched chicks' development were studied. 2. A total of 1500 h
Publikováno v:
Acta biologica Hungarica. 57(2)
The growth-associated development of the m. pectoralis superficialis (MPS) phospholipid (PL) and triacylglycerol (TAG) fatty acyl (FA) chain composition was determined in BUT8 meat-type turkeys. Samples (3 d, 8, 12, 16 and 20 wk) of each 6 males were
Publikováno v:
Acta veterinaria Hungarica. 53(4)
Blood serum clinical biochemical parameters of fasted BUT Big 8 male turkeys were determined at the ages of 3 days, 4, 8, 12, 16 and 20 weeks, for a follow-up of the developmental changes of some serum metabolites, enzymes and ions. The serum protein
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.