Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Gutkoski, LC"'
Autor:
Hussein, Ahmed MS, Ali, Hatem S, Ahmed, MI, Hasona, NA, Selemain, AH, Raman, BV, Krishna, Anv, Rao, BN, Saradhi, MP, Rao, Mvb, Al-Farsi, AM, Lee, CY, Besbes, S, Drira, L, Blecker, C, Deroanne, C, Attia, H, Bouaziz, MA, Amara, HB, Almana, HA, Mahmoud, RM, Salmenkallio-Marttila, M, Roininen, K, Autio, K, Lahteenmaki, L, Flander, L, Suortti, T, Dykes, L, Rooney, W, Trumbo, P, Schlicker, S, Yates, AA, Poos, M, El-Shobaki, FA, Badawy, IH, Saleh, ZA, Gabrial, SG, Mcclave, JT, Benson, PG, Pedo, I, Sgarbieri, VC, Gutkoski, LC, Hamada, JS, Hashim, IB, Sharif, Fadel A., Czubaszek, A, Karolini-Skaradzinska, Z, Salehifar, M, Shahedi, M, Pastuszka, D, Gambus, H, Ziobro, R, Mickowska, B, Buksa, K, Sabat, R, EL Salwa, SM, Hussein, Ams, Moaty, Mia, Ahmed, NH, Hanna, LM, Tapozada, ST, El-Kassas, FB, Tester, RF, Morrison, WR, Gomez, MH, Lee, JK, Mcdonough, CM, Waniska, RD, Rooney, LW
Objective: The present study aimed to investigate effect of addition date seed powder on the chemical composition, rheological properties, diffraction scanning colorimetric, x-ray diffraction, infra-red (IR), flavonoid, antioxidant activity, total ph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4294::1b4b8b635629dfa5b2fda371c28a8ed1
http://scholar.google.com/scholar?cluster=11934752890083901013&hl=en&oi=scholarr
http://scholar.google.com/scholar?cluster=11934752890083901013&hl=en&oi=scholarr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva Lima LR; Laboratory of Bioactives, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of the State of Rio de Janeiro, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil.; Center of Innovation in Mass Spectrometry, Laboratory of Protein Biochemistry, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil., Barros Santos MC; Laboratory of Bioactives, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of the State of Rio de Janeiro, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil.; Center of Innovation in Mass Spectrometry, Laboratory of Protein Biochemistry, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil., Dos Santos D Almeida CT; Laboratory of Bioactives, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of the State of Rio de Janeiro, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil.; Center of Innovation in Mass Spectrometry, Laboratory of Protein Biochemistry, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil., Cameron LC; Center of Innovation in Mass Spectrometry, Laboratory of Protein Biochemistry, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil., Gutkoski LC; Laboratory of Bioactives, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of the State of Rio de Janeiro, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil., Ferreira MSL; Laboratory of Bioactives, Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of the State of Rio de Janeiro, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil.; Center of Innovation in Mass Spectrometry, Laboratory of Protein Biochemistry, UNIRIO, 22290-240 Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2023 Feb; Vol. 60 (2), pp. 783-796. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 13.
Evaluation of losses and quality maintenance of wheat during storage in a commercial unit in Brazil.
Autor:
Meneghetti VL; Federal Institute of Education Science and Technology Farroupilha - Campus Panambi, Panambi, Brazil., Biduski B; Graduate Program in Food Science and Technology, University of Passo Fundo, Passo Fundo, Brazil., Tibola CS; Embrapa Wheat, Passo Fundo, Brazil., Junior AL; Embrapa Wheat, Passo Fundo, Brazil., de Miranda MZ; Embrapa Wheat, Passo Fundo, Brazil., Lima MI; Embrapa Wheat, Passo Fundo, Brazil., Guarienti EM; Embrapa Wheat, Passo Fundo, Brazil., Gutkoski LC; Food and Nutrition Graduate Program (PPGAN), Federal University of the State of Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2022 Mar 15; Vol. 102 (4), pp. 1569-1575. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 26.
Autor:
Both J; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade de Passo Fundo, BR 285, CEP 99052-900, Passo Fundo, RS Brazil., Biduski B; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade de Passo Fundo, BR 285, CEP 99052-900, Passo Fundo, RS Brazil., Gómez M; Departamento de Ingeniería Agrícola Y Forestal, Tecnología de Los Alimentos, E.T.S. Ingenierías Agrarias, Universidad de Valladolid, 34004 Palencia, Spain., Bertolin TE; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade de Passo Fundo, BR 285, CEP 99052-900, Passo Fundo, RS Brazil., Friedrich MT; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade de Passo Fundo, BR 285, CEP 99052-900, Passo Fundo, RS Brazil., Gutkoski LC; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade de Passo Fundo, BR 285, CEP 99052-900, Passo Fundo, RS Brazil.; Programa de Pós-Graduação em Alimentos e Nutrição, Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro (UNIRIO), Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2021 Oct; Vol. 58 (10), pp. 3902-3912. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 06.