Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Gutiérrez Ana Rosa"'
Autor:
González-Arenzana Lucía, López Rosa, Escribano-Viana Rocío, Larreina Beatriz, Garijo Patrocinio, Gutiérrez Ana Rosa, Santamaría Pilar, Olarte Carmen, Alba-Elías Fernando, González-Marcos Ana, Sainz-García Elisa, Sainz-García Ana, Múgica-Vidal Rodolfo, Muro-Fraguas Ignacio, López-Alfaro Isabel
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02013 (2023)
Oak barrels are a valuable material for wine ageing, although their difficult cleaning and disinfection favours microbiological contamination causing wine quality depreciation. Atmospheric pressure cold plasma is a suitable technique to reduce microb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df482381dca54d2a8d019dff6c89f3da
Autor:
Gutiérrez, Ana Rosa, Portu, Javier, López, Rosa, Garijo, Patrocinio, González-Arenzana, Lucía, Santamaría, Pilar
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Autor:
González-Arenzana, Lucía, López-Alfaro, Isabel, Gutiérrez, Ana Rosa, López, Noelia, Santamaría, Pilar, López, Rosa
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2019 27:54-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peña García, Gloria María, Medina Gutiérrez, Ana Rosa, Zaldívar Colado, Aníbal, Ley Peña, Pedro Alfonso, Alcaraz Palomares, Ángel Gibrán
Publikováno v:
Dilemas Contemporáneos: Educación, Política y Valores; sep2023, Vol. 11 Issue 1, p1-25, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dilemas Contemporáneos: Educación, Política y Valores; may2023, Vol. 10 Issue 3, p1-18, 18p
Autor:
Santamaría, Pilar, González-Arenzana, Lucía, Escribano-Viana, Rocío, Garijo, Patrocinio, Sanz, Susana, Gutiérrez, Ana Rosa, 0000-0001-6873-1940, 0000-0002-2585-0576
Publikováno v:
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
instname
instname
BACKGROUND: The present study aimed to determine the optimal conditions for making wines by the carbonic maceration (CM) method. In this test, we attempted to identify the causes of the higher volatile acidity of some wines vinified by this method. A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5ba443f5e979efe1b48564f286bdad75
https://investigacion.unirioja.es/documentos/62e5c35ce5f0e01a6a1d090f
https://investigacion.unirioja.es/documentos/62e5c35ce5f0e01a6a1d090f