Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Gut ischemia reperfusion"'
Autor:
Haruka Takayama, Kazuhiko Fukatsu, Kazuya Takahashi, Midori Noguchi, Ayako Watkins, Nana Matsumoto, Satoshi Murakoshi
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 42, Iss , Pp 36-48 (2022)
Summary: Background: Various effects of fermented milks on the immune system have been reported. However, their effects on gut associated lymphoid tissue (GALT) remain controversial. We examined influences of a fermented milk with Lactobacillus bulga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca7fe7f95edb40bfabf6021ce8e2a777
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Medicine
A key aspect of intestinal ischemia/reperfusion (I/R) injury is the increased occurrence of apoptotic cell death in the gut. Insufficient clearance of apoptotic cells leads to increased inflammation and impaired tissue repair. Our recent studies have
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.