Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Gustaw, Waldemar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skrzypczak Katarzyna, Gustaw Klaudia, Schwonke Dominika, Pałys Izabela, Gordat Katarzyna, Michalak-Majewska Monika, Gustaw Waldemar
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 123-134 (2021)
The study investigated the suitability of a novel strain Lactiplantibacillus plantarum EK11 for obtaining fermented tomato and beetroot juices with improved functional potential. EK11 had the capability of dynamic acidification of pasteurized vegetab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36c8a2f0a28c42d3b60ddeeb9934f898
Autor:
Skrzypczak, Katarzyna, Teterycz, Dorota, Gustaw, Waldemar, Domagała, Dorota, Mielczarek, Przemysław, Kasprzyk-Pochopień, Joanna
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Jun2024, Vol. 14 Issue 12, p5187, 14p
Autor:
Sołowiej, Bartosz G., Nastaj, Maciej, Szafrańska, Jagoda O., Muszyński, Siemowit, Gustaw, Waldemar, Tomczyńska-Mleko, Marta, Mleko, Stanisław
Publikováno v:
In International Dairy Journal June 2020 105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michalak-Majewska Monika, Muszyński Siemowit, Sołowiej Bartosz, Radzki Wojciech, Gustaw Waldemar, Skrzypczak Katarzyna, Stanikowski Piotr
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 1, Pp 99-112 (2020)
In the present study, the physicochemical, textural and sensorial properties of crackerbread (made from rye, maize and wheat flour) and rice waffles, the most popular on the Polish market bread substitutes, were determined. It was shown that values o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62982484373348cfb6e0c504be9fa179
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Mar2024, Vol. 14 Issue 5, p1938, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kowalczyk, Dariusz, Gustaw, Waldemar, Zięba, Emil, Lisiecki, Sławomir, Stadnik, Joanna, Baraniak, Barbara
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2016 60:353-363