Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Gustafsson, B.G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Marine Systems 2011 88(2):267-284
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Marine Systems 2003 42(1):13-30
Publikováno v:
In Journal of Marine Systems 2003 39(1):43-56
Autor:
Rasmussen, B. *, Gustafsson, B.G.
Publikováno v:
In Continental Shelf Research 2003 23(5):483-500
Autor:
Gustafsson, B.G. *
Publikováno v:
In Continental Shelf Research 2001 21(13):1485-1500
Autor:
Andersen, J.H., Carstensen, J., Conley, D.J., Dromph, K., Fleming-Lehtinen, V., Gustafsson, B.G., Josefson, A.B., Norkko, A., Villnas, A., Murray, C.
Publikováno v:
Biological Reviews
Andersen, J, Carstensen, J, Conley, D J, Dromph, K M, Fleming-Lehtinen, V, Gustafsson, B, Josefson, A B, Norkko, A, Villnäs, A & Murray, C 2017, ' Long-term temporal and spatial trends in eutrophication status of the Baltic Sea ', Biological Reviews, vol. 92, no. 1, pp. 135-149 . https://doi.org/10.1111/brv.12221
Andersen, J, Carstensen, J, Conley, D J, Dromph, K M, Fleming-Lehtinen, V, Gustafsson, B, Josefson, A B, Norkko, A, Villnäs, A & Murray, C 2017, ' Long-term temporal and spatial trends in eutrophication status of the Baltic Sea ', Biological Reviews, vol. 92, no. 1, pp. 135-149 . https://doi.org/10.1111/brv.12221
Much of the Baltic Sea is currently classified as ‘affected by eutrophication’. The causes for this are twofold. First, current levels of nutrient inputs (nitrogen and phosphorus) from human activities exceed the natural processing capacity with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6947addaaeb7c4e30ef6770f9917d601
http://hdl.handle.net/11250/2560732
http://hdl.handle.net/11250/2560732