Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Gurumayum Sushma"'
Autor:
Kaur Sawinder, Panesar Paramjit S., Gurumayum Sushma, Singh Jyoti, Assouguem Amine, Lazraq Abderrahim, Ullah Riaz, Ali Essam A., Skender Azra, Rasane Prasad
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 335-55 (2023)
Orevactaene yellow pigment was produced by solid-state fermentation of broken rice using Epicoccum nigrum. The pigment was extracted using water as a solvent and subjected to stability studies at different temperatures (30, 40, 60, and 80°C), pH (4,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbeac06d0d114804b35656f0d6dd6b2a
Autor:
Kaur Damanpreet, Dhawan Kajal, Rasane Prasad, Singh Jyoti, Kaur Sawinder, Gurumayum Sushma, Singhal Somya, Mehta C. M., Kumar Vikas
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 1, Pp 25-38 (2020)
Rice bean (Vigna umbellata) is a legume that belongs to Vigna genus. Native to Indo-Chinese region, it is considered to be an ‘under-utilized’ or ‘orphan’ crop. Rice bean is known to possess high nutritional potential and antioxidant activity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c93a75b9cdd748e793f0460220037a8a
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2019, Vol. 48, Issue 6, pp. 555-562.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-12-2018-0127
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2019, Vol. 48, Issue 4, pp. 301-308.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-08-2018-0082
Autor:
Kamei, Gaithaongamliu, Rasane, Prasad, Singh, Jyoti, Kaur, Sawinder, Gunjal, Mahendra, Kaur, Jaspreet, Gupta, Raghav, Mahato, Dipendra Kumar, Gurumayum, Sushma, Dwivedi, Sunil Kumar
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2024, Vol. 20 Issue: 8 p952-965, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarma, Chayanika, Rasane, Prasad, Kaur, Sawinder, Singh, Jyoti, Kaur, Damanpreet, Dhawan, Kajal, Gurumayum, Sushma, Kumar, Ashwani, Kaur, Navneet
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences, India Section B; Dec2022, Vol. 92 Issue 4, p843-852, 10p
Autor:
Irshad, Aksa, Rasane, Prasad, Gurumayum, Sushma, Singh, Jyoti, Kaur, Sawinder, Patel, Avinash Singh, Kumar, Ashwani, Kaur, Jaspreet, Gunjal, Mahendra, Sharma, Kanu
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2023, Vol. 20 Issue: 3 p317-330, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.