Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Gursoy Oguz"'
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 974-985 (2020)
In this study, a new lactose biosensor has been developed in which the 3,4-ethylenedioxythiophene/thiophene (EDOT/Th) copolymer is used as a transducer. The EDOT/Th copolymer was deposited on the glassy carbon electrode to be used as the working elec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6023041ddc44d7d8e0f5dda6597315d
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 912-918 (2019)
Electrospinning is a common technique used for the production of nanofibers, and it is based on the fact that the electrically charged liquid polymer is positioned in a continuous fiber form on a grounded surface. Grape seed is rich in phenolic compo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2dcccf7934ce49f5a3d6d0d5b0f52a3d
Autor:
Altaş, Alev1,2 (AUTHOR), Gursoy, Oguz3 (AUTHOR) ogursoy@mehmetakif.edu.tr, Güler Dal, Hande Özge3 (AUTHOR), Yilmaz, Yusuf3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p5619-5631. 13p.
Autor:
Taş, Elif Buse1 (AUTHOR), Gursoy, Oguz2 (AUTHOR), Yilmaz, Yusuf2 (AUTHOR) yilmaz4yusuf@yahoo.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4745-4760. 16p.
Autor:
Bengi, Sinem1 (AUTHOR), Gursoy, Oguz2 (AUTHOR) ogursoy@mehmetakif.edu.tr, Güler Dal, Hande Özge2 (AUTHOR), Yilmaz, Yusuf2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p7407-7417. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry January 2021 70
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2021, Vol. 19 Issue 4, p393-397. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.