Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Gurinovich G.V."'
Autor:
Gargaeva A.G., Gurinovich G.V.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 47, Iss 4, Pp 33-39 (2017)
The increase in poultry meat production technology determines the necessity of finding technological solutions for rational and integrated use of raw materials, mainly in the output of end products. Paste is one of these types of food. Recent develop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b50431fbb26245fab02b6e78ff80937a
Autor:
Malyutina K.V., Gurinovich G.V.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 46, Iss 3, Pp 61-66 (2017)
At a meat processing plant along with raw materials from young animals intended for fattening and meat processing there moves raw material from animals being at the end of the period of their main productive activities. Pork of the fourth grade is su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e6db0e8d2d44d8eb19d75001f8b2eb3
Autor:
Patrakova I.S., Gurinovich G.V.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 2, Pp 75-84 (2016)
The formation of qualitative characteristics of sausages is significantly effected by the oxidizing processes of fatty and protein fraction of meat raw materials. The orientation and intensity of processes depends both on the type of used raw materia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f6b1c85852b419e8a11e33808406bd2
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 42, Iss 3, Pp 38-45 (2016)
The meat of the Altai marals is an exclusive raw material for production of fermented meat products, as it has special dietary properties because of the large number of complete protein, low fat content, rich mineral composition and should be used fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/800eaeb58f174389a13e3c4deeacc87f
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 39, Iss 4, Pp 20-25 (2015)
The composition of adipose tissue is very important in the technology of meat and meat products. It affects the functional and technological properties of raw materials, food and biological value, stability in storage and production figures. The comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7794063227eb47bebd79aa73798b5f3a
Autor:
Patrakova I.S., Gurinovich G.V.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 33-40 (2015)
Oxidation of lipids and myoglobin in raw meat are interrelated processes that affect the overall meat quality. The intensity of oxidation processes in meat raw material is regulated by its own antioxidant system (catalase, peroxidase, glutathione, et
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a6856d4799a467c842cfe281951f5c2
Autor:
Gurinovich G.V., Patrakova I.S.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 1, Iss 1, Pp 3-10 (2013)
The results of a study of the chemical composition and functional properties of the plant raw material in the form of wheat germ flakes (WGFs) with a view to combining it with a meat feedstock are represented. WGFs subjected to preliminary heat treat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fc81b32564140eea8704f6ce68a16b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.