Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"Gurev A"'
Publikováno v:
Архитектон, Iss 4(84), p 20 (2023)
We examined the pool of colors demonstrated by the natural context of the city of Voronezh and the color palette of the architecture on the Left Bank and the main street Leninsky Prospekt of this district. Based on this study, a conceptual idea is pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f61445d47ed04b80a7c7cdd1d346fc3d
Predictions for physical systems often rely upon knowledge acquired from ensembles of entities, e.g., ensembles of cells in biological sciences. For qualitative and quantitative analysis, these ensembles are simulated with parametric families of mech
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2009.08267
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2023 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Choromanska, Anna, Cowen, Benjamin, Kumaravel, Sadhana, Luss, Ronny, Rigotti, Mattia, Rish, Irina, Kingsbury, Brian, DiAchille, Paolo, Gurev, Viatcheslav, Tejwani, Ravi, Bouneffouf, Djallel
Despite significant recent advances in deep neural networks, training them remains a challenge due to the highly non-convex nature of the objective function. State-of-the-art methods rely on error backpropagation, which suffers from several well-know
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1806.09077
Publikováno v:
In Microchemical Journal August 2022 179
Autor:
Gurev, Dorina
Publikováno v:
REVISTA ARS AEQUI / JOURNAL OF ARS AEQUI. (1):187-193
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1122083
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol 28, Iss 2, Pp 161-172 (2021)
The aim of the research is to develop new bakery products with increased functional value by adding ingredients from the biomass of Spirulina platensis. High quality wheat flour (P1), oatmeal (P2) and whole wheat flour (P3) sticks were formulated wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab569892700144b5b4fe7c4c0d882fba